Kulináris közösségi élmények

  • RIPORT
  • 2017-09-19
  • 1561 megtekintés
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Három kategóriában összesen húsz csapat ragadott fakanalat a Battai Napok hagyományos, népszerű főzőversenyén szeptember 10-én.

A háromtagú zsűri – Szabó Pál gasztronómiai nagykövet, Mátrai Józsefné és Gabelics Péter étteremtulajdonosok – az Aranyfakanál rangadó 12 csapata közül a "Bakok" burgundi marharaguját találta a legjobbnak. Szalai Attila különdíját az Alumaster csapatának csülkös bablevese, Szabó Pál különdíjait pedig a KS-SK (pásztorfüle), a Szamóca (bruscetta, tárkonyos csülkös bableves, marcipángolyó) és a Napoleon All Stars (vörösboros marha) érdemelte ki.


A halászlék versenyét a 108-as csapat bajai halászleve nyerte meg, a Kiskukták (ifjúsági kategória) vetélkedésében pedig a Falusi betyárok rókagombás nyúlpörköltje bizonyult a legjobbnak. (Fotó: Szalai Attila)

Hozzászólás

E-mail címe rejtve marad. A kötelező mezők *-al vannak jelölve.

Megszakítás

Legfrissebb cikkek

Képtárak

Kategóriák