Ivancsics Ilona színművésszel: „Tavasztól nyárig legelészem a fákról a gyümölcsöt…”
Fekete László erőművésszel: „Harminc fokban megiszom a napi tíz-tizenkét litert is.”
Megiszom napi tíz-tizenkét litert… (Fekete László)
„Tomboló hőségben én nem bújok el a nap elől. Nagyon bírom a meleget, a szervezetem eszméletlen tűrőképességű. Folyadékból harminc-harmincöt fokban megiszom a napi tíz-tizenkét litert is.
Nem rétegként rakódik rám, amire azt lehetne mondani, hogy én egy zsírpacni vagyok…
Százhatvanhét kiló vagyok, de a kövér szót rám nem lehet mondani, mert akkora edzési munkák mennek, hogy egy-egy alkalommal leadok átlagosan kettő-kettő és fél kilót. Ezt pótolom, és nem rétegként rakódik rám, amire azt lehetne mondani, hogy én egy zsírpacni vagyok. Termetes vagyok, nekem a csontozatom, a szerkezetem, az izomzatom őrületesen nehéz.
Szeretem a szendvicset, két pulykamell között egy marhahús.
„A nyár nekem teljesen felborítja az étkezésemet. Nyáron is megeszem én a főtt ételt, a sültet, a köretet, viszont ilyenkor nem tíz-tizenöt francia krémessel zárom a kaját, hanem inkább gyümölccsel. Fogyok is vagy négy-öt kilót ebben a szezonban, de a fizikai erőmre, a teljesítményemre ez nincs hatással. Azon emberek közé tartozom, akik genetikailag, született erősek. Nem eszem táplálék kiegészítő turmixokat, meg mindenféle mütymürüttyöt, természetes kajával fejelem meg az adottságomat. Hús, hús hátán. Szeretem a szendvicset, két pulykamell között egy marhahús.”
Fekete László
Tavasztól nyárig legelészem… (Ivancsics Ilona)
„Nagy kertész vagyok, tavasztól nyárig legelészem a fákról a gyümölcsöt. Kezdődik az eperrel, utána érik a cseresznye, jön a sárgabarack, a málna... Imádom, és törekszem rá, hogy ez mind méregmentes legyen. Nem vagyok fanatikus, megeszem én azt is, amiről nem tudom, hogy vegyszeres-e, de a jó irány a fontos.
Bodzaszörp, kis jéggel…
Most elkezdtem szörpöket készíteni, a bodzaszörp isteni, kis jéggel, hidegen. Ennek pont most van itt az ideje, néhány napig kell csak áztatni a bodza virágokat citromkarikákkal, utána leszűrni, jó sok cukor, tartósítani kell valamivel, felfőzni, kidunsztolni, és kész.
A Duna parton, Szentendre közelében…
„Elég szép helyen lakunk, a Duna parton, Szentendre közelében, itt nyáron nagyon szép minden. Ki van építve a kerékpárút, nagyon sokat szoktunk biciklizni. Át lehet menni komppal a szigetre, ott is jókat lehet kirándulni, nagyon tudom ajánlani, én nagyon szeretem.
Ivancsics Ilona
Még több portré és rádióműsorok: www.sztarportre.hu

